OSV Albatros
Duikvereniging uit Vianen
Leden
Welkom
Nieuws en evenementen
Over ons
Duikplanning 2017
Specialisaties
Duikmateriaal
Foto album
Downloads
Andere websites
Registratie
Contact

Leden - uitleg over wie onze leden zijn

Wat is een vereniging zonder vrijwilligers?
 
Het houdt niet op met betalen van je contributie.
Het is je vast na het lezen van deze informatie wel duidelijk dat van alles wordt georganiseerd, voor leden en door leden.
Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Hoe kun je als vrijwilliger bijdragen?  

De opleidingen worden door vrijwilligers gegeven, die eerder op hun beurt de opleiding bij vrijwilligers hebben gevolgd.
Als je in het bezit bent van een 2* brevet, kun je je kennis weer doorgeven door begeleidende duiken te maken, zodat iedereen kan duiken op duikavonden. 
Hulp is ook nodig bij de evenementencommissie (EVC) die feestavonden, het jaarlijkse Pinksterkamp in Zeeland e.d. organiseert.
Extra handen zijn hier altijd welkom. 

Ons digitale nieuwsblad heeft een vrijwillige redactie. Deze zit altijd te springen om kopij.
Wanneer je besluit om lid te worden is het leuk als je je via het digitale nieuwsblad voorstelt, zodat iedereen weet wie je bent.
Maar ook wanneer je een duikervaring hebt opgedaan in bijvoorbeeld een vakantie, is het leuk om ook dit in het clubblad met andere leden te delen. 
Je ziet dat er vaak wat te doen valt. Wij verwachten niet dat je al je vrije tijd opoffert, maar realiseer wel dat alleen door de inzet van vrijwilligers de contributie laag kan blijven.
Foto Marleen Baas (website NOB)   Vereniging
Bestuur
Opleidingen
Trainingen
Verenigingsregels
Lidmaatschap
Nieuwsbrief
Social media
Media
WelkomNieuws en evenementenOver onsDuikplanning 2017SpecialisatiesDuikmateriaalFoto albumDownloadsAndere websitesRegistratieContact