OSV Albatros
Duikvereniging uit Vianen
Fotografie
Welkom
Nieuws en evenementen
Over ons
Duikplanning 2017
Specialisaties
Duikmateriaal
Foto album
Downloads
Andere websites
Registratie
Contact

Specialisatie Digitale onderwaterfotografie
Set lespakket Digitale onderwaterfotografie incl. BRK (NOB)
Heb jij ook dat je een heel mooie vis ziet die je graag mooi op de foto wilt hebben. Je pak je camera maakt de foto en denkt ja die heb ik. Echter bij thuiskomst als je de foto op de computer zet zie je al snel dat de foto niet scherp is, zwaar onder of over belicht is en het object dat je wilde fotograferen niet mooi op de plaat is gekomen, maar dat je bijvoorbeeld de staart mist. Voor de geen die dit hebben en meer kans willen om een foto mooi op het toestel te krijgen is deze cursus bedoeld.

De cursus bestaat uit 2 theorielessen .In de 1e les leer je waar je op moet letten als je een foto gaat maken en in welke standen van je camera ( indien op je camera aanwezig) dit kunt doen. In les 2 heb je als het goed is wat onderwater foto`s gemaakt die we gaan proberen om met bewerking op de computer nog wat mooier te maken. Hiervoor zullen we diverse programma`s gebruiken, zodat je later kunt bepalen hoe moeilijk je het voor je zelf wilt maken.

Deze  cursus is zo opgesteld dat je de 1e theorie net voor de vakantie doet. Je hebt dan de hele vakantie de tijd om foto`s onderwater te maken. Dit mag natuurlijk in Nederland, maar eventueel ook op je vakantie bestemming. Na de vakantie is dan de 2e theorie gepland waar we wat gaan stoeien op de computer en elkaars gemaakte foto`s nog ven kunnen bekijken.

Wil je de set lespakket Digitale onderwaterfotografie incl. BRK bestellen? Ga naar de web shop van de NOB (nieuw tabblad)

Download hier de uitgebreide specialisatie informatie


Koffervis (Finding Nemo)

 

 Droogpakduiken
Wrakduiken
Driftduiken
Zoeken en bergen
Nitrox -basic
Volgelaatsmasker
Decompressieduiken
Onderwaterbiologie
WelkomNieuws en evenementenOver onsDuikplanning 2017SpecialisatiesDuikmateriaalFoto albumDownloadsAndere websitesRegistratieContact